Coral-kurajarrumatot

Sisäänkäyntien matoilla vaikutetaan merkittävästi kiinteistön siivouskustannuksiin, yleiseen siisteyteen, allergiaa aiheuttavan pölyisyyden määrään ja muiden pintamateriaalien kulumiseen.

Jokainen rakennukseen sisään saapuva kuljettaa väistämättä jalkineissaan sisään likaa ja kosteutta. Tämä ei ainoastaan likaa sisätilojen lattioita ja pilaa niiden ulkonäköä, vaan myös aiheuttaa lattiapintojen kulumisen. Tämä johtaa lattiamateriaalien ennenaikaiseen uusimiseen riippumatta siitä, onko materiaali tekstiiliä, vinyyliä, puuta tai kiveä jne.

Coral kuramatto pysäyttää jopa 90% kulkijoiden mukana tulevasta liasta ja kosteudesta; näin säästetään jopa 65% siivouskustannuksista ja samalla muut sisätilojen lattiapäällysteet kuluvat vähemmän ja niiden elinikä kasvaa.

Coral on yhteinen tuotemerkki joukolle likaa itseensä sitovia lattiapäällysteitä, jotka yhdessä muodostavat kokonaisjärjestelmän. Tuotemerkin lisäksi yhteistä niille on se, että niitä voidaan käyttää ja yhdistää joustavasti. Coral-tuotteet tarjoavat useita erilaisia lianpysäytykseen liittyviä vaihtoehtoja sekä laajan valikoiman yhdisteltäviä designeja ja yhdisteltäviä värejä.

Kohteen likaantumisen määrän, lattiamateriaalien ja muun sisustuksen huomioon ottaen löytää Arico Carpet Team Oy teille juuri sopivan Coral-ratkaisun.